Monday, 30 January 2012




Apa khabar semua? Lama tak muncul kat blog. Harap semuanya sihat dan ceria selalu. Minggu ni agak sibuk sebab nazir akan datang ke sekolah saya untuk pemantauan 'New Deal', banyak perkara perlu diselesaikan. Harap-harap esok muncullah mereka sebab hari ni mereka tak datang!

Begitu juga harapan saya untuk markah tugasan dan peperiksaan, harap dapat maintain cemerlang.  Doa dan tawakkal je lah, yang penting saya dah usaha sehabis baik... Aminnn....

Tapiiii...kalau dapat markah sikit, tentu frustkan...

Semoga terus cemerlang...  Terima kasih kepada para pensyarah, walaupun belajar secara maya, sedikit sebanyak bantuan dari pensyarah amatlah bermakna. Terima kasih kepada pensyarah yang memahami situasi kami dan atas bantuan yang diberikan...

Jumpa lagi di semester depan...

Ikhlas daripada  :

Ruzita Shaari
D20102043398
Kump  :  EL-A19